Vuurlamp


Vuurlamp

Gezellige vuurlamp

€ 22,95

  • Uitverkocht

Er zijn verschillende redenen om een vuurlamp te kopen. Bent u op zoek naar een sfeerverhogende lamp voor in de huiskamer, slaapkamer of voor feestjes? Op zoek naar een lamp waarmee u uw avonden nóg gezelliger en romantischer maakt? Dan is deze Fire Lamp van Qwality iets voor u.

 

Voor meer sfeer kunt het beste een vuurlamp kopen

De vuurlampen die u bij ons kunt kopen geven een kalme, realistische vuursimulatie door de matte behuizing. Bovendien zijn ze een ware eyecatcher, aldus een tevreden restaurant eigenaar!

 

Toepassingen

De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig, denk bijvoorbeeld aan bars, cafés, tuinen, huiskamers, slaapkamers, feestverlichting enzovoort! In tegenstelling tot andere aanbieders, heeft deze vuurlamp een unieke omdraaifunctie. Dit betekent dat wanneer u de vuurlamp wilt verplaatsen van een ‘onderfitting’ naar een ‘boven fitting’ dit zonder enige moeite kan door de ingebouwde zwaartekrachtsensor. De lamp weet zelf in welke positie deze geplaatst is. U hoeft dus geen extra vuurlamp voor een specifieke kant te kopen!

 

De lamp heeft 4 verschillende functies:

         Vlamsimulatie (normaal)

        ✓ Vlamsimulatie (omgekeerd)

        ✓ Ademend licht (licht intensiteit gaat langzaam van hard naar zacht)

        ✓ Constant licht (normale lamp functie)

 

De functies zijn te veranderen door de lamp uit of aan te zetten. De omdraaifunctie wordt geactiveerd wanneer de lamp ondersteboven wordt gehouden. Lees voor gebruik wel de bijgevoegde instructies goed door.

 

Geef uw huis een welverdiende upgrade

Een vuurlamp kopen betekent automatisch meer sfeer in huis. Zo kunt u bijvoorbeeld in sfeer genieten van een glaasje whiskey met onze luxe whiskey stenen set.

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!.

 Anderen bekeken ook: 

Luxe Whiskey stenen set Cadeau voor hem haar vaderdag moederdag Whisky stones uniek kado cadeaus
Magnetische armband klusarmband cadeau voor hem haar gadget bitjeshouder pols gereedschapsriem vaderdag moederdag

Magnetische klus armband

Ringverkleiner set ring verkleiner te grote ring kleiner maken eenvoudig