Hittebestendige zakken


Hittebestendige zak

Berg uw waardevolle spullen veilig op!

Berg uw spullen veilig op

€ 22,95

  • 0,26 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 16;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Hittebestendige, brandvertragende zakken


Deze hittebestendige, brandvertragende zakken van Qwality beschermen uw waardevolle spullen tegen intense hitte (± 550 °C). De bescherming van enkel een kluis zal uw waardevolle spullen hoogstwaarschijnlijk beschermen tegen dieven, maar wat als het noodlot u treft en u te maken krijgt met een brand! 

Hoe erg wij ook hopen dat het niemand overkomt, toch gebeurt het in Nederland bij gemiddeld 13 huishoudens per DAG. (bron uit 2017 : brandveiliger.nl). Dit is dan ook de reden dat wij iedereen adviseren die dierbare of waardevolle spullen heeft, deze in de hittebestendige zakken van Qwality te plaatsen en vervolgens in uw kluis. Zo kunt u uw spullen met een gerust hart bewaren. 

 

Uniek design documentenhouder

Uniek aan de hittebestendige zakken van Qwality is de hoogwaardige ritssluiting onder de klittenband. Deze zorgt er voor dat uw spullen in de zak ook beschermd zijn tegen water. 

 

Eenvoudig gebruik

De hittebestendige zak is makkelijk in gebruik: u opent de zak eenvoudig door het klittenband te openen, de rits opzij te schuiven en uw bezittingen erin te plaatsen. Vervolgens sluit u de zak met de rits en vervolgens de klittenband. En klaar bent u!

 

Specificaties

De zak is groot van formaat en geeft ruimte voor veel diverse documenten, paspoorten, geld, elektronica of juwelen. (38,5 x 28,5 cm). De zak is hittebestendig en brandvertragend. Bij langdurige blootstelling aan groot, open vuur zal ook deze zak tekort komen. Gebruik de zak dus samen met een kluis. 


Probeer deze hittebestendige zak vandaag nog. Niet tevreden, geld terug!

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat.

 Anderen bekeken ook:

Anti Diefstal Hoesjes hoesje beschermhoes Keyless Entry Go Voorkomen
RFID blokkeer betaalpas houder Anti diefstal Broekzak Scammen Voorkomen
Anti Diefstal Hoesjes hoesje beschermhoes Keyless Entry Go Voorkomen