RFID beschermhoesje autosleutel


Anti Diefstal Autosleutel Hoesjes Set (Stof)

Voorkom Keyless Entry Diefstal!

Anti Diefstal Hoesjes (Stof)

€ 13,95

  • Beschikbaar
  • Voor 16;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Anti Diefstal Autosleutel Hoesje

 

Het Qwality RFID beschermhoesje voor uw autosleutel zorgt ervoor dat uw auto beschermd is tegen diefstal. Steeds vaker worden auto’s met keyless entry/go gestolen zonder dat hiervoor de fysieke sleutel van de auto nodig is. Dieven vangen het signaal van uw sleutel eenvoudig op en gebruiken dit om uw auto te stelen. Maar wij hebben de oplossing!

 

Bescherm uw auto tegen diefstal met een RFID beschermhoesje voor de autosleutel

De RFID beschermhoesjes van Qwality blokkeren het signaal dat uw autosleutel uitzendt volledig, waardoor deze niet meer is op te vangen door dieven. Zo kunt u uw sleutel met een gerust hart laten liggen in bijvoorbeeld uw huis, op kantoor en in de sportschool. Als uw autosleutel alleen maar in uw RFID beschermhoesje zit, is uw auto beschermd tegen diefstal. Daarnaast blokkeren autosleutelhoesjes tegen diefstal ook de straling tegen het zogenaamde "RFID broekzak scammen" van uw betaalpassen. Vandaar dat wij adviseren om ook uw betaalpassen in de RFID beschermhoesjes van uw autosleutel te bewaren. Zo heeft u met het autosleutelhoesje tegen diefstal dubbele zekerheid! 

 

Bescherm ook uw betaalpas

Wij begrijpen dat het ook handig is om uw betaalpassen veilig in uw portemonnee te kunnen blijven bewaren, vandaar dat we RFID blokkerende sleeves bij de sets hebben toegevoegd, wel zo handig! Door deze autosleutelhoesjes tegen diefstal te gebruiken kunt u met een gerust hart slapen. Stop eenvoudig uw sleutel in deze signaal blokkerende autosleutelhoesjes en klaar bent u.

 

Met de bijgevoegde RFID betaalpas/ kaarthouders bent u er ook van verzekerd dat uw betaalpas veilig blijft. Een extra zeker gevoel wanneer u op plekken bent waar veel mensen zijn.

 

Koop nu het RFID beschermhoesje voor uw autosleutel

Wees dieven te slim af, en bewaar uw autosleutel en betaalpassen veilig met deze Qwality4u RFID beschermhoesjes! Houd er wel rekening mee dat uw reservesleutel ook vatbaar is voor diefstal. Daarom adviseren wij om voor iedere sleutel een hoesje te gebruiken. En voor wie een grotere variant nodig heeft, hebben wij ook een kunstleren variant van het RFID beschermhoesje voor de autosleutel. Bestel nu uw autosleutelhoesje tegen diefstal!

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!.

 Bekijk hier hoe dieven met geavanceerde apparatuur uw auto in een handomdraai kunnen stelen. U zult versteld staan!Anderen bekeken ook:

Universeel Deurslot Reis slot Deurstopper Qwality4u
Anti Diefstal Hoesjes hoesje beschermhoes Keyless Entry Go Voorkomen
Vuurzak Hittebestendige zak documenten veilig aktetas brandwerend waterdicht LiPo bag