Pimple Picker/ Popper Toy


Het Puisten Druk Spel

Pimple Popper/ Picker Toy

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Voor 14;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

U kunt nu het puisten uitknijpen spel ook in Nederland kopen. Bent u, of kent u iemand die stiekem toch die puisten filmpjes van Dr. Pimple Popper aanklikt? Of geniet u nét iets meer dan anderen van het uitknijpen van een puist? Dan is er nu het perfecte speeltje voor u!

 

Met het kopen van het puisten-uitknijpen-spel koopt u voldoening

 

De Pimple Picker komt met vijftien neppuisten uw kant op om direct uitgeknepen te worden. Als u dit puisten uitknijpen spel besluit te kopen, bent u verzekerd van een hoop plezier. Er zit een flesje met ‘pus’ bij en een handige pipet waarmee u eenvoudig de ‘pimple picker’ bijvult. Eenmaal uitgeknepen kunt u de pus weer opwarmen in de magnetron tot het vloeibaar is. Vervolgens kunt u het terug spuiten in het flesje met de pipet, of het direct met de pipet in de ‘pimple picker’ spuiten. Pas wel op, want het is heet als u dit doet. Lees daarom voor gebruik de bijgevoegde instructies goed door.

 

Lol in het spel? Probeer het eens in het echt!

 

Heeft u veel lol in het uitknijpen van de nep puisten in het spel, dan kunt u overwegen om ook onze huidverzorging set te kopen. Met deze set kunt u succesvol uw eigen puisten uitknijpen. En u heeft dan al zoveel geoefend met het spel dat u waarschijnlijk al snel een gave huid krijgt. En als u dan toch al uw persoonlijke verzorging een boost geeft, overweeg dan om ook onze zesdelige tandartsset te kopen.

 

Gun uzelf wat lol, koop het puisten-uitknijpen-spel

 

Soms is het nodig om uzelf wat ontspanning cadeau te doen. Met het kopen van dit spel, geeft u uzelf een hoop lol in het uitknijpen van puisten cadeau. Dus bestel hem nu! U zult er nog lang plezier van hebben. 

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!

 Anderen bekeken ook: 

Huidverzorging set huid verzorging puisten blackheads verwijderen set acne blackhead behandelen siliconen scrubber commedonen lepel
Luxe Whiskey stenen set Cadeau voor hem haar vaderdag moederdag Whisky stones uniek kado cadeaus
Ringverkleiner set ring verkleiner te grote ring kleiner maken eenvoudig