Pimple Picker/ Popper Toy


Het Puisten Druk Spel

Pimple Popper/ Picker Toy

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • 1-3 werkdagen levertijd1

Bent u, of kent u iemand die stiekem toch die puisten filmpjes van Dr. Pimple Popper aanklikt? Of geniet u nét iets meer dan anderen van het uitknijpen van een puist? Dan is er nu het perfecte speeltje voor u!

 

Waarom het puisten-uitknijpen-spel kopen? 

 

De Pimple Picker komt met vijftien neppuisten uw kant op om direct uitgeknepen te worden. Er zit een flesje met ‘pus’ bij en een handige pipet waarmee u eenvoudig de ‘pimple picker’ bijvult. Eenmaal uitgeknepen kunt u de pus weer opwarmen in de magnetron tot het vloeibaar is. Vervolgens kunt u het terug spuiten in het flesje met de pipet, of het direct met de pipet in de ‘pimple picker’ spuiten. Pas wel op, want het is heet als u dit doet. Lees daarom voor gebruik de bijgevoegde instructies goed door.

  

Gun uzelf wat lol, koop het puisten-uitknijpen-spel

 

Soms is het nodig om uzelf wat ontspanning cadeau te doen. Met het kopen van dit spel, geeft u uzelf een hoop lol in het uitknijpen van puisten cadeau. Dus bestel hem nu! U zult er nog lang plezier van hebben. 

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!

 Anderen bekeken ook: 

Huidverzorging set huid verzorging puisten blackheads verwijderen set acne blackhead behandelen siliconen scrubber commedonen lepel
Luxe Whiskey stenen set Cadeau voor hem haar vaderdag moederdag Whisky stones uniek kado cadeaus
Ringverkleiner set ring verkleiner te grote ring kleiner maken eenvoudig