Ultrasone Skin Peeler - Huidverjonging apparaat


Ultrasone Gezichtsreiniger - Huidverjonging apparaat

Huidverzorging Set (7 tools + siliconen brush)

€ 49,95

  • Beschikbaar
  • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Ultrasone Gezichtsreiniger

 

Haal de schoonheidssalon naar jouw eigen huis! Ben jij op zoek naar een manier om de dure dieptereinigingen van de schoonheidsspecialist thuis te kunnen doen? Dan ben je op de juiste pagina belandt! De Ultrasone spatel is speciaal ontworpen om de hoogwaardige technologie die schoonheidsspecialisten gebruiken op een laagdrempelige manier thuis te gebruiken. Met dit skin peeling apparaat ga jij mee eeters, blackheads, acné en andere onzuiverheden op je huid op een effectieve manier te lijf en zorg je dat jouw huid weer als nieuw aanvoelt.

 

Waarom een ultrasone gezichtsreiniging?

Schoonheidsspecialisten werken er al jaren op professioneel niveau mee en dat is niet voor niets. De ultrasone technologie staat er onder andere om bekend dat het de opname van crèmes en serums in de huid stimuleert. Een droge strakke huid is in veel gevallen de oorzaak dat dure crèmes en serums niet goed door de huid worden opgenomen. Dode huidcellen blokkeren immers de toegang tot de huid, waardoor de crèmes en serums enkel op de huid blijven liggen, in plaats dat het daadwerkelijk in de huid trekt.

 

Door de huid eerst te ontdoen van dode huidcellen en vuil, zal de huid crèmes en serums sneller en effectiever opnemen.

 

Bovendien dient de ultrasone technologie ook als massage van de huid, wat bewezen bevorderlijk is voor de doorbloeding van de huid.

 

Voordelen van de Ultrasone Spatel

Bespaar kosten bij de schoonheidsspecialist

Krijg (en behoud) een zuivere huid

Betere doorbloeding van de huid

Snellere en effectievere opname van crèmes en serums

Maakt de huid strakker

 

Standen van de Ultrasone Gezicht Reiniger

 

De Ultrasone gezichtsreiniger heeft 3 verschillende standen.

 

1. Cleansing – Gebruik deze stand om dode huidcellen, overtollig talg en vuil effectief te verwijderen. Bevochtig je gezicht eerst met water en beweeg dan de Spatel van onder naar boven en van het midden van het gezicht naar buiten. Gebruik deze stand bij een gevoelige huid maximaal 1-2 keer in de week, te vaak schoonmaken van de huid kan leiden tot irritatie.

 

Tip: Verwijder het residu op de spatel regelmatig tijdens een behandeling.

 

2. Moisturizing – Gebruik deze stand met bijvoorbeeld een moisturizer of een vochthoudende crème. Zet de spatel met de vlakke kant (de power knop van de huid af gericht) op de huid en masseer de crème of moisturizer met de spatel in de huid. Door de pulserende, ultrasone trillingen wordt de huid soepel gemaakt en wordt het absorptievermogen vergroot. Crèmes en serums worden op deze manier beter door de huid opgenomen, waardoor deze meer effect zullen hebben. Deze stand kan dagelijks gebruik worden.

 

3. Lifting – Gebruik deze stand om de huid te masseren en de onderliggende spieren te versterken. Bevochtig het gezicht met water en beweeg de Ultrasone Spatel in deze stand van onder naar boven over je gezicht. Ultrasone trillingen staan erom bekend dat ze collageen productie in het lichaam stimuleren, wat een strakkere, gezondere huid tot gevolg heeft. Deze stand kan dagelijks gebruikt worden.

 

De Ultrasone Spatel schakelt na 10 minuten automatisch uit. Vermijd gevoelige gedeeltes van het gezicht, bijvoorbeeld rondom de ogen en de lippen.

 

Bij een vettige, niet gevoelige huid kan de ultrasone gezichtsreiniger  2 à 3 keer per week worden gebruikt. Bij een droge, gevoelige huid raden we aan het apparaat 1 à 2 keer te gebruiken.

 

Advies 

Maak je gezicht voorafgaand een behandeling altijd eerst vochtig met water. Gebruik bij de Moisturizing modus een kwalitatief goede moisturizer, serum of crème. Bij de Lifting modus volstaat, net zoals bij de Cleansing modus, enkel water. 

 

Gebruik van deze Ultrasone Spatel heeft het beste effect na een douchebeurt of na even gestoomd te hebben. De poriën staan dan open, wat de behandeling ten goede komt. Bevochtig het gezicht tijdens de behandeling regelmatig, dit geeft een prettigere ervaring.

 

Na gebruik het  gezicht met koud water spoelen. 

 

Belangrijk 

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing door. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons te allen tijde benaderen via de contactknop op Bol.com. Deze vind je eenvoudig in het bestellingenoverzicht.

 

Wat kun je verwachten 

 

1x Ultrasone Gezichtsreiniger

1x USB oplaadkabel

1x Gebruiksaanwijzing & algemene informatie (Engels)

1x Gebruiksaanwijzing kort (Nederlands)

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Pimple picker popper toy speelgoed cadeau voor hem of haar dr puisten drukken spel
Ringverkleiner set ring verkleiner te grote ring kleiner maken eenvoudig
Magnetische armband klusarmband cadeau voor hem haar gadget bitjeshouder pols gereedschapsriem vaderdag moederdag