Draagdoek Baby met Speenkoord


Baby Draagdoek

€ 27,95

  • 0,55 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 16;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Draagdoek met Speenkoord 

  

Wil jij graag een baby draagdoek kopen, waardoor jij een nog sterkere band krijgt met je kindje? Dan is deze draagzak precies waar je naar op zoek bent. 

 

Deze draagdoek kun je eenvoudig om knopen en gebruiken als heupdrager of buikdrager. Daarnaast hebben we een handig speenkoord toegevoegd, welke eenvoudig aan de draagzak kan worden geklikt. Hierdoor blijft de speen netjes aan de draagdoek hangen wanneer deze wordt uitgegooid door de kleine.

 

Ga voor een sterke band met je kindje, kies voor de baby draagdoek van Qwality 

De draagdoek van Qwality is met behulp van vrienden, familie, collega’s en vrijwillige ouders uitvoerig getest en verbeterd en is nu helemaal klaar om ouders te ondersteunen bij het ouderschap. De reactie van de testpersonen was kort maar krachtig: een kwalitatieve, comfortabele draagdoek.

 

Wat kun je verwachten? 

1x Stevige, rekbare draagdoek (510 x 45 cm)

1x Speenkoord met clip

1x Stoffen opbergzakje

1x Gebruiksaanwijzing

 

Specificaties 

Lengte: 510 cm

Breedte: 45 cm

Maximum gewicht kindje: 15 kg

Te gebruiken bij leeftijd tot 2 à 3 jaar

Gewicht draagdoek: 480 gram (totale set 535 gram)

 

Een draagzak baby, is een gelukkige baby.

Éen van de voornaamste redenen waarom ouders kiezen voor een draagzak is door de sterkere binding die ontstaat tussen ouder en kind. Een pasgeboren kindje voelt zich namelijk prettig en veilig dicht bij de ouder op de warme borst. Dit heeft een kalmerend en slaapverwekkend effect op het kindje.

 

Door de breedte van de draagdoek en de flexibiliteit van de stof kun je je kindje ook op een discrete manier borstvoeding geven.

 

De draagdoek beschermt je kindje tegen zon of regen. (let wel op dat je je kindje niet té warm kleed, aangezien de draagdoek samen met de lichaamswarmte van de ouder het al vrij warm maakt).

 

De bewegingsvrijheid van de ouder wordt sterk vergroot. Door de stabiele positie van het kindje heb je nu namelijk 2 handen vrij en kun je dus veel meer. Ook het kindje bij je houden tijdens bepaalde klusjes in huis is nu geen probleem meer!

 

Het kindje zit in een natuurlijke M-houding, wat de aanbevolen houding is voor jonge kindjes die wel eens krampjes hebben. De M-houding zorgt ervoor dat deze sneller weg zijn.  

  

Bij Qwality kun je eenvoudig, veilig en snel een baby draagdoek kopen. Vandaag besteld, is vaak morgen al in huis!

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Pimple picker popper toy speelgoed cadeau voor hem of haar dr puisten drukken spel
Ringverkleiner set ring verkleiner te grote ring kleiner maken eenvoudig
Magnetische armband klusarmband cadeau voor hem haar gadget bitjeshouder pols gereedschapsriem vaderdag moederdag