Vleeshamer


Vlees Hamer

Vlees Hamer

€ 19,95

  • Uitverkocht

Als u besluit om deze vleeshamer van hoogwaardig rvs te bestellen, kunt u perfect uw vlees nog malser of platter maken. De vleeshamer is eenvoudig te gebruiken en gaat lang mee. Dus doe uzelf een vleeshamer cadeau en geniet nog lang van een eenvoudige en professionele bereiding van vlees.

 

Een vleeshamer bestellen voor het beter bereiden van vlees

De puntige kant zorgt voor een malser stuk vlees. Goed om te gebruiken bij bijvoorbeeld de wat voordeligere, meer taaie stukken vlees. De vlakke kant wordt gebruikt om vlees plat te slaan. Goed voor bijvoorbeeld hamburgers, carpaccio, kip of schnitzels. De vleeshamer is gemaakt van hoogwaardig rvs, wat in tegenstelling tot de aluminium varianten niet verkleurt en af gaat geven na een wasbeurt in de vaatwasser. Daarnaast is dit een zware variant (365 gram) waardoor u minder moeite hoeft te doen om het vlees plat te slaan of te vermalsen. Dus gun uzelf het gemak door een vleeshamer te bestellen.

 

Verbeter eenvoudig uw kook ervaring

 

Bent u een échte keukenheld(in) en wilt u uw vlees op en top kunnen bereiden? Dan is een vleeshamer bestellen een goede keuze! Bekijk ook eens onze andere producten, zoals de Vleesthermometer en de Meat Tenderizer. Uw Steaks, Schnitzels, Kipgerechten en andere BBQ gerechten zullen een ware boost krijgen! 

 

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Thermometer vlees kook keuken koken gerei BBQ Braadthermometer Qwality
Meat tenderizer Vlees vermalser vleesvermalser BBQ Injectie Marinade Keukengerei Keuken