Kookthermometer kopen


Kook Thermometer

Kook Thermometer

€ 14,95

  • 0,26 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Bent u van plan om een kookthermometer te kopen? Met deze vleesthermometer bent u verzekerd van een perfect gebakken stuk vlees, iedere keer weer! Deze vleesthermometer is uiteraard ook te gebruiken bij kip, vis of een ieder ander gerecht waarbij temperatuur een belangrijke rol speelt.

 

Nog beter vlees bereiden? Een kookthermometer kopen is de oplossing

Door de lange meetnaald, ook wel ‘sonde’ genoemd, kunt u veilig de temperatuur meten van uw gerecht. Zonder uw handen te branden. En besluit u om deze kookthermometer te kopen dan gaat u ook voor gemak. Binnen 3-5 seconden heeft u de temperatuur gemeten, drukt u op ‘hold’ en leest u eenvoudig af wat de temperatuur is. Zo bent u bij elk gerecht verzekerd van een perfect resultaat. De kookthermometer is ook ideaal om te gebruiken voor de Barbecue. Lees voor het beste resultaat wel eerst de bijgevoegde instructies goed door.

 

Word een nog grotere keukenprins(es)

 

Wilt u uw gerechten iedere keer perfect bereiden? Koop dan nu deze kookthermometer van Qwality. Bent u een échte keukenheld(in) en wilt u uw vlees (en andere gerechten) op en top kunnen bereiden? Bekijk dan ook snel onze andere producten van Qwality, zoals de Meat Tenderizer (Vlees Vermalser) en de Vlees Hamer. Uw Steaks, Schnitzels, Kipgerechten en BBQ ervaringen zullen een ware boost krijgen! En als u deze producten tegelijkertijd met onze kookthermometer besluit te kopen, kunt u bij een bestelling vanaf twintig euro profiteren van gratis verzending. Voor meer informatie kunt u bellen naar 085-0601156.

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Meat tenderizer Vlees vermalser vleesvermalser BBQ Injectie Marinade Keukengerei Keuken
Vleeshamer vlees hamer meat tenderizer meattenderizer mals vlees injectie BBQ keuken keukengerei gerei