Frietsnijder


Frietsnijder

Kook Thermometer

€ 29,95

 • 0,65 kg
 • Beschikbaar
 • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Frietsnijder

 

Bent u op zoek naar een frietensnijder waarmee u zowel dikke als dunne frieten kunt snijden? Lees dan snel verder, want de frietsnijder van Qwality is precies wat u zoekt!

 

Iedereen weet dat vers gemaakte frieten de lekkerste zijn, alleen kost het altijd wat meer tijd… Met deze complete aardappel snij set, inclusief dunschiller is ook dat probleem verleden tijd.

 

Met deze friet snijder kunt u zowel dikke, als dunne friet snijden. U kunt erop vertrouwen dat uw vrienden en familie versteld zullen staan wanneer u ze met deze frieten verrast!

 

Hoe gebruikt u deze friet snijder: 

 1. Schil de aardappels
 2. Plaats de frietsnijder op een solide ondergrond (wij adviseren een snijplank).
 3. Snijd de aardappels op het juiste formaat (max. 8 cm) en snijd altijd 1 kant vlak. Dit zorgt voor stabiliteit tijdens het snijden van de frieten.
 4. Plaats de vlakke kant van de aardappel tegen de “pusher” van de frietsnijder en positioneer met 2 vingers de aardappel in het midden, duw vervolgens de hendel voorzichtig naar beneden zodat de aardappel blijft hangen tussen het snijblad en de “pusher”.
 5. Haal nu uw vingers weg, en plaats 1 hand op de bovenkant van de snijder. Druk nu met de andere hand in 1 vloeiende beweging de hendel naar beneden tot de aardappels er gesneden uitkomen. (zie afbeelding met 5 stappen). Pas op dat uw vingers niet tussen de hendel en dat behuizing komt!
 6. Na 3 aardappels maakt u het snijblad schoon door deze even onder de kraan te houden.
 7. Herhaal deze stappen tot u klaar bent.
 8. Bak de frieten en geniet van heerlijke Franse frieten.

Specificaties:

 

Deze frietensnijder is gemaakt van hoogwaardig RVS en heeft dikker staal op de hendel dan concurrenten. Dit resulteert in een sterke, kwalitatief uitmuntende snijder die u jaren van kookplezier zal geven.

 

Grootte van de aardappel/ frieten: Snijd aardappel tot 8 x 7 cm. Met de 2 verschillende messensets maakt u eenvoudig frieten met een doorsnede van 1 cm en 0.75 cm.

 

Zoals vrijwel alle andere messen, zullen ook deze snijbladen op termijn bot worden en daardoor het snijden van de aardappels lastiger maken. We hebben dan ook geluisterd naar onze klanten, en besloten om ook losse messensets aan te gaan bieden (2x dun, 2x dik).  U vindt deze op onze website www.Qwality4u.com.

 

Geniet van uw verse frieten!

 

Let op:

 

Deze frietensnijder is niet geschikt om zoete aardappels mee te snijden. Deze zijn te hard en zullen de messen/ de snijder beschadigen. 

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Vleeshamer vlees hamer meat tenderizer meattenderizer mals vlees injectie BBQ keuken keukengerei gerei
Meat tenderizer Vlees vermalser vleesvermalser BBQ Injectie Marinade Keukengerei Keuken