Frietsnijder messenset


Frietsnijder messenset

Kook Thermometer

€ 9,95

  • 0,4 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Frietsnijder messenset

 

De messensets van de frietsnijder zijn lastig te slijpen. Vandaar dat we ook losse messensets aanbieden. Heeft u al talloze aardappels gesneden en zijn de messen eigenlijk toe aan vervanging? Of heeft die ene vriend tóch een zoete aardappel gesneden welke vast is komen te zitten? Niet getreurd, want met deze set bent u zo weer aan het snijden.

 

Deze set bevat 4 nieuwe messen, 2x voor dunne friet en 2x voor dikke friet.

 

Snijd GEEN zoete aardappels/ ongeschilde normale appels met deze messen! Deze zijn te stug en zullen de aardappels snijder beschadigen.

 

Let op: deze messen set is enkel bedoeld voor de frietsnijder van Qwality. Andere frietsnijders lijken er veel op, maar zijn vrijwel altijd nét iets anders waardoor de messen niet goed passen.

 

Twijfelt u? Vergelijk dan even de afmetingen van de messen die u heeft, met de afmetingen van deze messen. De afmetingen zijn:

 

7.5 * 7.5 * 1.3 cm.

 

Zorg ervoor dat u bij het plaatsen van de messen, altijd de lip naar binnen plaatst. Dit is de scherpe zijde. 

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Aardappelsnijder frietsnijder frieten snijder verse franse friet Qwality4u
Meat tenderizer Vlees vermalser vleesvermalser BBQ Injectie Marinade Keukengerei Keuken