Stevige meal prep containers met deksel en sporks


Meal Prep Set

Maak vooruit koken makkelijk!

Meal Prep Set

€ 27,95

  • Beschikbaar
  • Voor 15;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Deze herbruikbare meal prep bakjes in het zwart zijn perfect om uw eten in klaar te maken, te bewaren of mee te nemen. Deze zwarte meal prep bakjes hebben drie compartimenten en zijn ideaal om een veelzijdige maaltijd in te bewaren. Leeft u een gezonde levensstijl of bent u flink aan het sporten? Dan is deze meal prep set iets voor u!

 

Stevige meal prep bakjes in klassiek zwart

Wat kunt u verwachten? De set bestaat uit:

·         BPA-vrije meal prep bakjes met drie compartimenten (totaal één liter inhoud)

·         Sporks zodat u niet een hele bestekset mee hoeft te nemen

·         Een korte instructie over het gebruik van de set

De set is getest volgens de hoogstaande FDA richtlijnen, en daarmee volledig veilig voor gebruik met voedsel. Hij is bedoeld om uw leven wat gemakkelijker te maken. U kunt de zwarte meal prep bakjes in de magnetron opwarmen, koelhouden in de koelkast of vriezer en na gebruik eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Daarbij is wel belangrijk dat de bakjes altijd met inhoud in de magnetron worden opgewarmd. De bakjes zijn stevig, waardoor u ze eenvoudig mee kunt nemen op reis, naar kantoor of ergens anders waar u wilt blijven genieten van uw eigen maaltijd.

 

Maak meal prep gemakkelijk en bestel nu onze bakjes

 

Onze herbruikbare zwarte meal prep bakjes zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. De meal prep bakjes zijn te bestellen in sets van vijf, tien of twintig stuks. Dus u bepaalt zelf hoeveel meal prep bakjes u bestelt. En verbeter eenvoudig de kwaliteit van uw maaltijd met onze kookthermometer, vleeshamer en/of vleesvermalser. Voor meer informatie over deze en andere producten kunt u bellen naar 085-0601156.

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook:

Meat tenderizer Vlees vermalser vleesvermalser BBQ Injectie Marinade Keukengerei Keuken
Vleeshamer vlees hamer meat tenderizer meattenderizer mals vlees injectie BBQ keuken keukengerei gerei
Tandarts setje tandarts gereedschap mondspiegel groot pincet haakjes haken professionele