Luxe Magnetische Flesopener


Magnetische flesopener

€ 27,95

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • 1-3 werkdagen levertijd1

Luxe Magnetische Flesopener

 

Bent u op zoek naar een unieke, luxe flessenopener voor aan de muur? Dan bent u op de juiste pagina beland! Deze wand flessen opener van Qwality is een unieke opener welke eenvoudig op een stalen/ ijzeren ondergrond kan worden bevestigd, zoals een koelkast of een deurpost. Door de sterke  magneet aan de onderzijde blijven bierdopjes hangen, wat ontzettend handig is en tegelijk een leuk effect geeft. Deze bieropener is het ideale cadeau voor een ieder die van een biertje (of een ander drankje) houdt, of natuurlijk gewoon voor uzelf!

 

 

Super eenvoudige bieropener

Deze bieropener is zeer eenvoudig in gebruik door de magneten aan de achterzijde van de houten plank. Je kunt deze bier opener dus zonder te boren snel op de juiste plek bevestigen. De magneten zijn sterk en zorgen ervoor dat de fles opener goed op z’n plek blijft zitten. 

 

Het zoeken naar een opener is verleden tijd met deze bieropener, want hij hangt al voor je klaar op jouw eigen gekozen plek!

 

Bieropener voor de bierliefhebber

 

Deze bieropener hoort zeker thuis in het rijtje originele cadeaus. Dus ben je nog opzoek naar een origineel cadeau voor hem of haar, dan is dit de juiste keuze. Is jouw vriend(in) meer een whisky liefhebber? Denk dan ook eens aan onze Luxe Whiskey Stones Set.

   

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!

 Anderen bekeken ook: