Magnetische balletjes - Neocube


Magneetballetjes - Neocube

€ 19,95

  • 0,2 kg
  • Uitverkocht

Magneetballetjes - Neocube - Fidget magnets


Ben jij op zoek naar hoogwaardige neocube magnetische balletjes? Dan is deze complete set magneetballetjes van Qwality precies waar je naar op zoek bent. De set zit stevig verpakt in een metalen bakje en wordt geleverd met duidelijke instructie over het gebruik van de set. Na ontvangst kun je dus direct aan de slag kunt om de meest unieke creaties te maken.

 

Magnetisch speelgoed

Magnetisch speelgoed, het wordt steeds populairder. En dan met name de magneetballetjes. Wij begrijpen goed waarom, want de mogelijkheden die met magnetische balletjes kunt maken zijn oneindig. Het is niet alleen erg leuk om te doen, je leert er ook nog creatief door te denken. 

 

De meest complete set magneetballetjes

De ervaring van onze klanten is dat er altijd wel een paar magnetische balletjes verdwijnen, vandaar dat we onze set verbeterd hebben en er nu 8 extra reserve balletjes bij hebben gevoegd (totaal 224 magneetballetjes). Daarnaast krijg je een handig reiszakje bij deze set zodat je, waar je ook bent, de meest unieke creaties kunt maken!

De basis 
Wanneer je eenmaal de basistrucjes onder de knie hebt (wat zeer snel gebeurt), zijn de mogelijkheden oneindig! Maak jij een auto? Een motor? Een ruimteschip? Als jij het kunt bedenken, kun je het maken! 


Wij zijn heel benieuwd wat jij hebt gemaakt! 

 

Voor vragen kunt u altijd bellen naar 085-0601156 of stuur een berichtje via de livechat!

 Anderen bekeken ook: 

 Luxe Whiskey stenen set Cadeau voor hem haar vaderdag moederdag Whisky stones uniek kado cadeaus
Magnetische bieropener flesopener wand bier opener flessen qwality4u
Vuurzak Hittebestendige zak documenten veilig aktetas brandwerend waterdicht LiPo bag