Magnetische balletjes - Neocube


Magneetballetjes - Neocube

€ 22,95

  • 0,2 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Magneetballetjes - Neocube - Fidget magnets

 

216 gekleurde magnetische balletjes + 8 gratis reserve balletjes + handig reiszakje 

Ben jij op zoek naar hoogwaardige neocube magneet balletjes? Dan is deze set magneetballetjes van Qwality precies waar je naar op zoek bent. 

Wat kun je verwachten van deze set magneetjes 
De set is stevig verpakt in een metalen bakje en wordt geleverd met duidelijke instructie over het gebruik van de set. Na ontvangst kun je dus direct aan de slag kunt om de meest unieke creaties te maken. 

EXTRA’S 
De ervaring van onze klanten is dat er altijd wel een paar balletjes verdwijnen, vandaar dat we onze set verbeterd hebben en er nu 8 extra reserve balletjes bij hebben gevoegd (totaal 224 magneetballetjes). Daarnaast krijg je een handig reiszakje bij deze set zodat je, waar je ook bent, de meest unieke creaties kunt maken!

De basis 
Wanneer je eenmaal de basistrucjes onder de knie hebt (wat zeer snel gebeurt), zijn de mogelijkheden oneindig! Maak jij een auto? Een motor? Een ruimteschip? Als jij het kunt bedenken, kun je het maken! 

Wij zijn heel benieuwd wat jij hebt gemaakt! Stuur ons dus gerust een foto van jouw creaties Bestel jouw set vandaag nog!

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Anderen bekeken ook: 

 Luxe Whiskey stenen set Cadeau voor hem haar vaderdag moederdag Whisky stones uniek kado cadeaus
Magnetische bieropener flesopener wand bier opener flessen qwality4u
Vuurzak Hittebestendige zak documenten veilig aktetas brandwerend waterdicht LiPo bag