Anti Diefstal Hoesjes + RFID Sleeves


Anti Diefstal Autosleutel Hoesjes Set

Anti Diefstal Hoesjes (Kunstleer)

€ 21,95

  • 0,2 kg
  • Beschikbaar
  • Voor 17;00 uur besteld op ma-do, morgen in huis1

Anti Diefstal Sleutel Hoesjes + RFID betaalpashouders

 

De Anti Diefstal Sleutelhoesjes van Qwality zorgen ervoor dat uw auto beschermd is tegen autodiefstal via de keyless entry/go functie van uw auto.

 

Probleem:

Steeds vaker worden auto’s met keyless entry/ go gestolen zonder dat hiervoor de fysieke sleutel van de auto nodig is. Dieven vangen het signaal van uw sleutel eenvoudig op en gebruiken dit om uw auto te stelen.

 

De oplossing:

De anti-diefstal hoesjes van Qwality4u blokkeren het signaal dat uw smartkey/ sleutel uitzendt volledig, waardoor deze niet meer is op te vangen door dieven die er kwade bedoelingen mee hebben.

Zo kunt u uw sleutel met een gerust hart in huis, kantoor, de sportschool of waar u ook bent laten liggen, zonder de vrees dat uw auto kan worden gestolen of worden leeggeroofd. 

Broekzakscammen:
Daarnaast blokkeren deze anti-diefstal hoesjes ook de straling tegen het zogenaamde "RFID broekzak scammen" van uw betaalpassen. Vandaar dat wij adviseren om ook uw betaalpassen in de hoesjes te bewaren. Zo hebt u dubbele zekerheid! 

 

Wij begrijpen ook dat het handig is om uw betaalpassen veilig in uw portemonnee te kunnen blijven bewaren, vandaar dat we RFID blokkerende sleeves bij de sets hebben toegevoegd, wel zo handig! 

Wat kunt u verwachten?

Door deze anti diefstal hoesjes te gebruiken kunt u met een gerust hart slapen. U hoeft zich niet meer druk te maken of uw auto de volgende dag nog wel voor de deur staat. Stop eenvoudig uw sleutel in deze signaal blokkerende hoesjes en klaar bent u.

 

Met de bijgevoegde RFID betaalpas/ kaarthouders bent u er ook van verzekerd dat uw geld op uw betaalpas blijft. Een extra zeker gevoel wanneer u op plekken bent met veel mensen, zoals de binnenstad, trein of bezienswaardigheden.

  

Bent u voorbereid?
Wees dieven te slim af, en bewaar uw autosleutel en betaalpassen veilig met deze Qwality4u Anti Diefstal Hoesjes Set!

 

Let op:

Houd er rekening mee dat de sleutel van uw partner (reservesleutel) ook vatbaar is voor diefstal. Vandaar dat wij adviseren om voor iedere sleutel een hoesje te gebruiken. 

 

Woont u in België? Kijk dan even bij FAQ voor de verzendkosten. Mocht u vragen hebben, stuur ons een bericht via de contactpagina! U heeft binnen 24 uur een reactie (Gewoonlijk al binnen één uur).Bekijk hier hoe dieven met geavanceerde apparatuur uw auto in een handomdraai kunnen stelen. U zult versteld staan!Anderen bekeken ook:

Vuurzak Hittebestendige zak documenten veilig aktetas brandwerend waterdicht LiPo Bag
RFID blokkeer betaalpas houder Anti diefstal Broekzam Scammen Voorkomen
Anti Diefstal Hoesjes Keyless Entry Go Voorkomen