Blog


"Some gang ripped out everything in my car, just in front of my house while I was asleep"

 

Dit zijn de woorden van DJ Nicky Romero, wiens auto op 30/10/2019 werd leeggeroofd. Oorzaak? De keyless entry sleutel die in zijn woonkamer lag.  Het volledige verhaal kun je HIER lezen/ bekijken. 

 

Helaas komt het steeds vaker voor, dus wees slim en bescherm jezelf vandaag nog! 

Bron: gids.tv - 30/10/2019


Krijgt jouw auto een "goed" of een "onaanvaardbaar"? Check het snel. 

 

In het AD wordt vandaag gesproken over een nieuw onderzoek van de Britse firma "Thatcham Research". Met deze nieuwe testmethode wordt bekeken hoe gevoelig nieuwe auto's zijn voor keyless diefstal. 

 

Ze geven hierin een beoordeling uiteenlopend van "zeer goed" tot "onaanvaardbaar". Nog lang niet alle auto's zijn getest, maar toch geeft dit onderzoek aan dat zelfs de nieuwste auto's vatbaar zijn (en blijven) voor deze vorm van diefstal. 

 

Een korte samenvatting van het onderzoek: 

 

 

 

Qwality is ondertussen uitgegroeid tot een bekend merk bij auto eigenaren en wordt geroemd door de goede kwaliteit en betrouwbaarheid van de Anti Diefstal Hoesjes. 

 

Maak het dieven niet te makkelijk en ga voor zekerheid. Stop uw autosleutels in de hoesjes van Qwality! Bekijk HIER welke variant het beste is voor u. Magneetvissen, heb jij het al geprobeerd?

 

"Veel lol, spanning en samenzijn". Dit zijn de woorden die we het vaakst horen wanneer we klanten vragen naar hun eerste ervaring met magneetvissen. Ben jij ook benieuwd naar de verborgen schatten in jouw omgeving?  Dan kun je met de vismagneet set van Qwality direct aan de slag om te gaan magneetvissen bij jou in de buurt!

 

Bestel jouw set snel, want de vraag is groot op dit moment!

 

Magneetvissen set kopen

14/06/2019 

De GIVE-AWAY actie van €50,- shoptegoed is gewonnen door Fam. Eekels. 

 

Doe jij de volgende keer ook mee? Volg snel onze Instagram en blijf op de hoogte van toekomstige acties. 

 

11/04/2019


Geprepte maaltijden saai? Meal Prep Bakjes

 

Als het aan Anne Rijkeboer (een volger op onze Instagram) ligt in ieder geval niet. Op de afbeelding zie je de heerlijke maaltijden die ze zelf heeft voorbereid. 

 

Wij beginnen te watertanden van deze meal prep, jij ook? 

 

Wil jij zelf ook experimenteren met mealpreppen? Bestel jouw meal prep bakken set dan HIER. Je krijgt nu 10 gratis sporks (3 in 1 bestek) bij iedere set!

06/04/2019


Heeft Toyota dé oplossing tegen autodiefstal? 

 

Bij Autoblog.nl denken ze van wel! Het gaat om een systeem waarbij de auto zelf herkent dat deze gestolen wordt en vervolgens automatisch traangas in het gezicht van de dief spuit! Nadat de dief is uitgestapt reinigt de auto zichzelf. 

 

Nu zal dit waarschijnlijk om een vervroegde 1 April grap gaan, de échte autodiefstal cijfers liegen er niet om. Auto's worden meer en meer gestolen, waarbij dieven de laatste tijd niet eens meer het ruitje in hoeven te tikken. Ze maken gebruik van geavanceerde apparatuur waarmee ze het signaal van uw keyless entry (go) sleutel opvangen en hiermee de auto kinderlijk eenvoudig openen. 

 

Verzekeringsmaatschappijen steekt dit natuurlijk erg, vandaar dat ook zij het gebruik van voorzorgsmaatregelen aansporen. "Stop uw keyless entry (go) sleutel in een metalen kistje" luiden de reclames. Dit kan echter ook stijlvoller, en vooral handiger! Want zeg nou zelf; neemt u uw metalen kistje mee naar het restaurant? 

 

Bekijk snel de diverse luxe modellen Anti Diefstal Hoesjes die Qwality4u aanbiedt. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen, vindt u ook niet? 

 

17/03/2019


Meal prep bakjes set vershouddoos Mealprep Qwality4u Qwality Lunchbox bento box lunch

Maak vooruit koken leuk! 

 

In dit artikel van het Eindhovens Dagblad van 19/2/2019 geeft Monica Mars aan dat Meal Preppen een gezonde levensstijl makkelijker en leuker maakt. Vooruit koken is niet meer zo erg als je de tijd neemt, vooral als je alles in de vriezer kunt bewaren, wat geen probleem is met de Meal Prep Set van Qwality4u. (klik op foto om te vergroten)

 

 21/02/2019


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Keyless entry diefstal - Inshared

 

Ook verzekeringsmaatschappij Inshared weet dat voorkomen beter is dan genezen. Zo verscheen er onlangs een reclame op TV over het voorkomen van autodiefstal via de keyless entry functie van uw auto. 

 

Bekijk het volledige filmpje hieronder. 

 

30/01/2019

Neemt u een metalen kistje mee naar de winkel, de sportschool of het terras, of kiest u liever voor de stijlvolle Anti Diefstal Hoesjes van Qwality?

 

Bekijk ze HIER 

 10x RFID Blocking sleeves diefstal credit card creditcard betaalpas draadloos contactloos broekzak scammen Qwality4u Qwality

Bent u vatbaar voor Skimming? 

Steeds vaker maken dieven gebruik van de "contactloze betaaloptie" van de nieuwste betaalpassen. Onlangs bij een festijn in Deventer was het op grote schaal raak.. Bent u hierop voorbereid? Met de RFID blokkerende sleeves van Qwality in ieder geval wel!

 

Lees HIER het artikel van het AD 

 

 

18/12/2018


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Ook de website "Dumpert.nl" heeft een filmpje in handen.

 

In dit filmpje zien we een man met een tas de voorgevel van een huis scannen.  De eigenaar miste de dag erop zijn Mini... Had hij maar zijn sleutels in de Anti Diefstal Hoesjes van Qwality bewaard!

Bekijk HIER het volledige filmpje. 

 

15/11/2018


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Avrotros | Opgelicht | Relay Hacking

 

In de aflevering van 13/11/2018 wordt aangetoond hoe makkelijk (en op welke afstand) het mogelijk is om auto's te stelen m.b.v. een Relay Scanner/ Apparaat. Zelfs op kantoor is uw auto niet veilig!

 

 Bekijk HIER de aflevering terug.

 

 

14/11/2018 


Whiskey whisky stenen stones set luxe cadeau kado hem haar vriend vriendin man vrouw liefhebber valentijn Qwality4u Qwality

Whiskey of Whisky: Wat is het verschil?

Het verschil in spelling is geografisch bepaald. In Ierland schrijven ze Whisky met -ey en in Schotland met -y. Dit is ontstaan vanuit de Ieren die het onderscheid in whisky's duidelijk wilden laten zien. Om hun kwalitatief hoogwaardige whisky te onderscheiden van het (volgens hen) Schotse bocht, voegden ze de -e in het woord whiskey toe. Daarom wordt whiskey met -ey op het einde gespeld als het gaat om Ierse whiskey. 

 

Uiteindelijk maakt het natuurlijk niet uit wat voor whisk(e)y je drinkt, zolang je het maar doet met de Verkoelende Whiskey Stenen van Qwality 

Bron: Gall&Gall


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Zelfs Tesla's zijn niet veilig!

 

In dit filmpje dat geplaatst werd op 21/10/2018 zie je hoe 2 dieven een Tesla Model S stelen. De meeste tijd die ze kwijt zijn is het uitvogelen hoe de stekker eruit moet... Bent u ze te slim af?

 

Bekijk het filmpje HIER

 

 

25/10/2018


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Contactloze autosleutel in de ban: Déze auto's worden het vaakst gejat

 

Lees in dit artikel van het AD van September 2018 welke auto's het meest gewild zijn onder dieven. En nee, het zijn niet alleen de merken Mercedes, BMW en Jaguar die gewild zijn!

 

Lees het artikel HIER

 

15/10/2018


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Autokraak in Helmond met Keyless Entry, interieur roof

 

In dit artikel van het ED leest u dat het dieven soms niets eens om de auto zelf gaat, maar om de dure snufjes die erin verwerkt zitten.

 

Lees het artikel HIER

 

01/10/2018


Anti diefstal hoesje Keyless entry car stelen theft inbraak sleutel etui keyless go RFID Qwality4u Qwality

Sleutelloze autodiefstal

Wat doet u er tegen?

 

In dit artikel van de consumentbond leest u meer over deze nieuwe vorm van autodiefstal, wat de verzekering ermee doet en wat de adviezen zijn. 

 

Lees het artikel HIER

 

 

15/09/2018