PostNL nieuwe werkwijze tijdens Corona- situatie

UPDATE VANUIT POSTNL TIJDENS CORONA-SITUATIE

 

Beste heer, mevrouw,
 
Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. We nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Onderstaand meer over de maatregelen:

Bezorging van post en pakketten
Vanaf vandaag tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. 

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers
Er wordt op dit moment gewerkt aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor de bezorgers. We treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.


Meer informatie
Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Hou dus vooral onze website in de gaten. Heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op de medewerkers van de klantenservice. Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 19.00 uur bereikbaar via 088 – 868 68 68.